Skip to Content

Nyhetsarkiv

Unga Västanås föreställning ”Mio, min Mio” efter Astrid Lindgren i regi av Jakob Hultcrantz Hansson har premiär den 19 augusti 2017. Biljetter släpps den 13 april kl 10. (mer…)

Läs mer »

Kursen pågår 8-12 augusti på Vägsjöfors Herrgård, norr om Torsby i Värmland, och riktar sig till dig som är 10-20 år. Under kursen kommer deltagarna att arbeta fram en föreställning där musik, dans och teater sys ihop till en helhet.

(mer…)

Läs mer »

Vi är oerhört stolta över att vår kostymdesigner Inger Hallström Stinnerbom utnämnts till årets kulturmappie – Mogen, attraktiv, pionjär – av tidningen M-magasin. (mer…)

Läs mer »

Nu är biljetterna släppta, och en ny hemsida uppe, för Västanå Folk Festival! I år går festivalen av stapeln 24-25 Juli, och även i år spelar Magnus Stinnerbom & Västanå Orchestra med gästartister på Berättarladans stora scen.

(mer…)

Läs mer »

Onsdag 22/2 kl. 19.00 välkomnar Västanå Teater Olav Luksengård Mjelva och Ulf-Arne Johannesson, två mästerspelmän från Hallingdal, Norge.

(mer…)

Läs mer »

Unga Västanå kommer att ha teaterkurser för barn och unga 5-12 år under sportlovet. Kurserna är först och främst till dig som inte går på våra kurser än och vill gärna få prova på.

(mer…)

Läs mer »
Unga Västanå söker barn och ungdomar till familjeföreställningen ”Mio, min Mio”, och bjuder in till en workshop lördagen den 21/1 kl 12-16.

(mer…)

Läs mer »

Vår kostymör Inger Hallström Stinnerbom är nominerad till årets Mappie 2016 i kategorin Kulturmappie.

(mer…)

Läs mer »

Efter förra årets succé arrangeras Västanå Folk Festival igen den 24/7-25/7 i BerättarLadan.
(mer…)

Läs mer »

Unga Västanå tar julledigt och kurserna börjar igen v 3.    (mer…)

Läs mer »